top
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 
Holdning i kroppen
- holdning til kroppen

Corpus Sanum forebygger og behandler effektivt medarbejderne i din virksomhed. Vi har stærkt fokus på hjælp til selvhjælp. Gennem kompetent vejledning motiveres medarbejderen til at tage aktivt ansvar for sit helbred og deltage i forebyggelse af arbejdsgener.

I en coachende samtale kortlægger vi den enkelte medarbejders fysik og eventuelle problemområder. Vi får klarhed over, hvilke symptomer behandlingen kan afhjælpe, hvordan medarbejderen selv kan forebygge og træne, og hvilke områder, der skal tages op med egen læge eller andre dele af sundhedssystemet.

Samtalen inkluderer coaching, analyse af kroppens holdning, kropsundersøgelser efter anerkendte og dokumenterede metoder, samt dialog om den individuelle, fysiske arbejdsplads.

Behandlingen er en kombination af massage og andre manuelle teknikker, holdningskorrektion, instruktion af individuelle øvelses– og træningsprogrammer. Medarbejderen får en forklaring af, hvordan kroppen fungerer, hvordan gener og nedslidning opstår, og får rådgivning om optimering af arbejdssituationen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System.

HTML5 | CSS3