top
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 
Læg trygt medarbejdernes
sundhed i vores hænder
         
"Jeg vil absolut anbefale både Corpus Sanum og Tina Møller Christensen til andre virksomheder. Både vores medarbejderes erfaringer med hende som massør og Telias erfaring med hende som forretnigspartner efterlader et rigtigt godt indtryk. Tina Møller Christensen leverer et solidt stykke arbejde, samtidig med at hun er fleksibel, hvis en medarbejder har et akut behov – hun er ligefrem og nem at have med at gøre, tingene bliver ikke pakket ind, og det er herligt befriende."
Klaus Jeppesen, Compensation & Adm. Consultant, Telia

"De medarbejdere, der går hos Tina Møller Christensen, er meget glade for behandlingerne og meget trofaste kunder. Både fra kolleger og på egen krop oplever jeg stor lindring af Tinas behandlinger. Hun går til myoserne. Jeg kan på det varmeste anbefale Tina og Corpus Sanum."
Lars Bo Hansen, Principal Scientist, Zealand Pharma

"Vi havde tidligere brugt Tina Møller Christensen til en massageordning i Telia, og da vi indførte vores bruttolønsordning, var der et stort ønske fra vores medarbejdere om at få Tina tilbage  som et alternativ til en anden udbyder. Selvom Tina faktisk var en anelse dyrere, viste det sig, at hun fik langt flere tilmeldte brugere end den anden udbyder – det bekræftede os, i at det var den rigtige beslutning."
Klaus Jeppesen, Compensation & Adm. Consultant, Telia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System.

HTML5 | CSS3